Isomalt Negru- Dr Gusto 250 gr

Pret afisat / buc

38,60 lei

Produse naturale 100%

Cea mai buna calitate

Livrare prin curier rapid

Plati securizate

DESCRIERE PRODUS

  • Izomalt este un inlocuitor de zahar, folosit ca alternativa la zahar in produsele alimentare, cunoscut pentru proprietățile sale unice, inclusiv pentru capacitatea sa de a reține umiditatea și de a rezista la cristalizare
  • Ambalaj: flacon plastic cu capac cu filet
  • Gramaj: 250 grame
  • Culoare: negru
  • Forma de prezentare: granule
  • Caracteristici:
  • Indice glicemic scazut in comparatie cu zaharul
  • Folosit in productia de bomboane, ciocolata, produse de patiserie
  • Poate fi folosit in bauturi
  • Punct de topire mai scazut ca al zaharului
  • Punctul de topire al izomaltului este de 180 grade C
  • Produs non- cariogen- prietenos cu dantura
  • Putere de indulcire mai mica ca a zaharului
  • Prelucrare: manual sau utilizand forme ori mulaje de silicon.
  • Producator: Gusto
  • Depozitare: a se depozita in ambalaje ermetic inchise, in spatii intunecoase, racoroase, ferite de razele soarelui
  • Termen de valabilitate: 3 ani de la data ambalarii. A se onsuma inainte de data inscrisa pe ambalaj
  • Tara de origine : Turcia

INGREDIENTE

  • 100% izomalt
  • Colorant alimentar E110, E160a, E133, E129, E172, E153

UTILIZARE PRODUS

  • Izomaltul este un înlocuitor al zahărului, un amestec al celor doi alcooli dizaharidici 1,6-GPS și 1,1-GPM. Este folosit în principal pentru proprietățile sale fizice asemănătoare zahărului. Are un impact redus sau deloc asupra nivelului de zahăr din sânge și nu stimulează eliberarea de insulină.
  • Este un îndulcitor cu conținut scăzut de calorii care este adesea folosit ca alternativă la zahăr în produsele alimentare.
  • Izomaltul este derivat din zahăr, dar suferă un proces numit hidrogenare, care transformă unele dintre moleculele sale de zahăr în molecule de alcool.
  • Isomaltul este cunoscut pentru proprietățile sale unice, inclusiv pentru capacitatea sa de a reține umiditatea și de a rezista la cristalizare
  • Izomaltul se poate pelucra manual sau utilizand forme ori mulaje de silicon.
  • Pentru a lucra cu izomaltul se recomanda folosirea unor ustensile de inox iar manevrarea se va face cu grija deoarece odata topit este foarte fierbinte.
  • Este adesea folosit în producția de bomboane fără zahăr, ciocolată, produse de patiserie și alte produse de cofetărie.
  • Isomalt oferă dulceață, fără a contribui cu atâtea calorii ca zahărul obișnuit, făcându-l potrivit pentru persoanele care urmăresc aportul lor de calorii sau au restricții alimentare.
  • Unul dintre beneficiile izomaltului este că are un indice glicemic mai mic în comparație cu zahărul obișnuit, ceea ce înseamnă că provoacă o creștere mai lentă și mai treptată a nivelului de zahăr din sânge. Această caracteristică poate fi deosebit de benefică pentru persoanele cu diabet zaharat sau pentru cei care urmează o dietă cu glicemie scăzută.