Produse naturale 100%
Cea mai buna calitate
Livrare prin curier rapid
Plati securizate
DESCRIERE PRODUS
- Izomalt este un inlocuitor de zahar, folosit ca alternativa la zahar in produsele alimentare, cunoscut pentru proprietățile sale unice, inclusiv pentru capacitatea sa de a reține umiditatea și de a rezista la cristalizare
- Ambalaj: flacon plastic cu capac cu filet
- Gramaj: 250 grame
- Culoare: negru
- Forma de prezentare: granule
- Caracteristici:
- Indice glicemic scazut in comparatie cu zaharul
- Folosit in productia de bomboane, ciocolata, produse de patiserie
- Poate fi folosit in bauturi
- Punct de topire mai scazut ca al zaharului
- Punctul de topire al izomaltului este de 180 grade C
- Produs non- cariogen- prietenos cu dantura
- Putere de indulcire mai mica ca a zaharului
- Prelucrare: manual sau utilizand forme ori mulaje de silicon.
- Producator: Gusto
- Depozitare: a se depozita in ambalaje ermetic inchise, in spatii intunecoase, racoroase, ferite de razele soarelui
- Termen de valabilitate: 3 ani de la data ambalarii. A se onsuma inainte de data inscrisa pe ambalaj
- Tara de origine : Turcia
INGREDIENTE
- 100% izomalt
- Colorant alimentar E110, E160a, E133, E129, E172, E153
UTILIZARE PRODUS
- Izomaltul este un înlocuitor al zahărului, un amestec al celor doi alcooli dizaharidici 1,6-GPS și 1,1-GPM. Este folosit în principal pentru proprietățile sale fizice asemănătoare zahărului. Are un impact redus sau deloc asupra nivelului de zahăr din sânge și nu stimulează eliberarea de insulină.
- Este un îndulcitor cu conținut scăzut de calorii care este adesea folosit ca alternativă la zahăr în produsele alimentare.
- Izomaltul este derivat din zahăr, dar suferă un proces numit hidrogenare, care transformă unele dintre moleculele sale de zahăr în molecule de alcool.
- Isomaltul este cunoscut pentru proprietățile sale unice, inclusiv pentru capacitatea sa de a reține umiditatea și de a rezista la cristalizare
- Izomaltul se poate pelucra manual sau utilizand forme ori mulaje de silicon.
- Pentru a lucra cu izomaltul se recomanda folosirea unor ustensile de inox iar manevrarea se va face cu grija deoarece odata topit este foarte fierbinte.
- Este adesea folosit în producția de bomboane fără zahăr, ciocolată, produse de patiserie și alte produse de cofetărie.
- Isomalt oferă dulceață, fără a contribui cu atâtea calorii ca zahărul obișnuit, făcându-l potrivit pentru persoanele care urmăresc aportul lor de calorii sau au restricții alimentare.
- Unul dintre beneficiile izomaltului este că are un indice glicemic mai mic în comparație cu zahărul obișnuit, ceea ce înseamnă că provoacă o creștere mai lentă și mai treptată a nivelului de zahăr din sânge. Această caracteristică poate fi deosebit de benefică pentru persoanele cu diabet zaharat sau pentru cei care urmează o dietă cu glicemie scăzută.
Iti mai recomandam si...
-
Bombe de ciocolata
9,00 lei Adaugă în Coș -
Decor din ciocolată
1,20 lei Adaugă în Coș -
Decor din ciocolată
1,10 lei Adaugă în Coș -
Ștampila „La mulți ani!”
20,00 lei Adaugă în Coș -
Disc auriu din carton 24 cm
3,90 lei Adaugă în Coș
Link-uri utile
- Cum comand online?
- Modalitati de plata
- Livrarea comenzilor
- Politica de retur
- Informatii GDPR
- ANPC
- ANSVSA
- SOL
Categorii
- Copyright 2022 © SC CRYSOFY & MANS CAKE
Cofetaria CRYSOFY & MANS CAKE va sta la dispozitie cu torturi si prajituri la comanda
Ne puteti gasii si pe
Link-uri utile
- Cum comand online?
- Modalitati de plata
- Livrarea comenzilor
- Politica de retur
- Informatii GDPR
- ANPC
- SOL
Categorii
- Copyright 2022 © SC CRYSOFY & MANS CAKE