Colorant alimentar gel - NEGRU -DR GUSTO 30 gr

Colorant alimentar gel – Concentrat- Hidrosolubil & Liposolubil –Flacon Plastic –  30 gr – DR GUSTO – NEGRU – BLACK

Pret afisat / buc

19,90 lei

Produse naturale 100%

Cea mai buna calitate

Livrare prin curier rapid

Plati securizate

DESCRIERE PRODUS

  • Colorant alimentar gel, concentrat, hidrosolubil si liposolubil, ideal pentru nuantarea diverselor tipuri de produse alimentare, aluaturi, creme, frisca, bezea, martipan, fondant, icing, Royal Icing, paste din zahar
  • Ambalaj: flacon de plastic cu capac cu filet
  • Gramaj: 30 grame
  • Culoare: negru
  • Miros / Gust: Neutru
  • Dozare: Se recomanda utilizarea colorantului gradual, in doze foarte mici, pana la obtinerea treptata a nuantei dorite
  • Caracteristici:
  • Concentrat – se foloseste o cantitate mica pentru a colora o cantitate mare de crema
  • Culori intense
  • Hidrposulubil- solubil in apa
  • Liposolubil – solubil in alcool si grasimi topite
  • Rezistent la tratamente termice si lumina
  • Depozitare: se va depozita in spatii curate, intunecoase, racoroase, ferite de razele soarelui si alte surse de caldura
  • Termen de valabilitate: 24 luni de la data fabricatiei. A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj
  • Tara de origine: Turcia
  • INGREDIENTE
    • Apa
    • Zahar
    • Sirop glucoza
    • Coloranti specifici fiecarei culori
    • Sirop de porumb
    • Regulator de aciditate E 330
    • Conservant: E 202

    VALORI NUTRITIONALE PENTRU 100 GRAME PRODUS

    • Energie: 1144,9 kj / 269,5 kcal
    • Grasimi: 0.05 grame
    • Grasimi saturate: 0,03 grame
    • Carbohidrati: 62,99 grame
    • Zaharuri: 45,4 grame
    • Fibre: 0,5 grame
    • Proteine: 4,1 grame
    • Sodiu: 0,892 grame

    UTILIZARE PRODUS

    • Colorantii sunt utilizati pentru a oferi aspectul colorat, atractiv produselor alimentare
    • Colorantii sunt de doua tipuri: naturali si artificiali
    • Colorantii artificiali sunt produse sintetice obtinute in laborator prin diferite reactii chimice specifice
    • Colorantii artificiali sunt folositi in colorarea produselor alimentare incepand cu anii 1950
    • Colorantii artificiali sunt lipsiti de valoare nutritive sau beneficii de sanatate, ei sunt adaugati pentru a face produsele alimentare mai atragatoare si mai apetisante
    • Avantajul colorantilor artificiali, fata de colorantii naturali este ca sunt mai rezistenti la tratamente termice, la ph extrem si la lumina