Politica de confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Crysofy & Mans Cake (crysofy.ro)

Site-ul Crysofy & Mans Cake (crysofy.ro) este operat de societatea Crysofy & Mans Cake, cu sediul in strada 5  nr. 30, Tautii-magherausi, Maramures, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J24/1997/2018 avand Codul unic de identificare  40223834.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Crysofy & Mans Cake (crysofy.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Crysofy & Mans Cake (crysofy.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Crysofy & Mans Cake (crysofy.ro) si a tertilor cu care Crysofy & Mans Cake (crysofy.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Crysofy & Mans Cake (crysofy.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Crysofy & Mans Cake (crysofy.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@crysofy.ro