Livrarea comenzilor

Modalități de livrare pentru produsele vândute de crysofy.ro

  • Livrare prin curier (Fan Courier)
  • Ridicare personala de la sediu

1. Livrare prin curier

Daca valoarea totala a comenzii depășește 250 lei, transportul este gratuit (în limita a 20 kg.)
*pentru comenzile care depășesc limita de kg. se va aplica un tarif de 1 leu/kg. suplimentar.
Livrarea produselor se face prin Fan Courier.

Urmarirea comenzii tale
După ce ai înregistrat comanda, poți urmări statusul acesteia din contul tău de client, în secțiunea “Istoricul comenzilor/Detalii comanda”.

Modificare sau anulare comanda
Posibilitatea anulării unei comenzi sau livrări este disponibilă în contul tău de client, secțiunea „Istoricul comenzilor/Detalii comanda”.
In cazul în care anularea nu mai este posibila din cont, dacă te-ai răzgândit și nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decât cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poți anunța cat mai repede la 0759546085. Colegii noștri vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

2. Ridicare din magazin

Pentru comenzile depuse online, cu ridicare din magazin, predarea acestora este posibila în intervalul programului de lucru (luni-vineri: 9:00-17:00), str. 5 nr: 30 Tautii-Magherausi, Bulevardul Decebal nr: 10 Baia mare sau str. 22 Decembrie 6/6 Cavnic.
*ridicarea produselor este posibila dupa confirmarea comenzii. In cazul espressoarelor recondiționate, un termen de livrare va fi comunicat la confirmarea comenzii.